work, office, team

Salgskurs

I dette praktiske salgskurset skal vi jobbe helt konkret med å sette salgsmål og hvordan du skal jobbe for å nå salgsmålene dine. Hva kan hindre deg i å nå målene dine? Og hvilke tidstyver har du? Vi skal jobbe helt konkret for å optimalisere din salgshverdag.

 

Kurset er i 3 deler. Du vil få oppgaver mellom hver del, og individuell support og veiledning fra Trine Sigurdssøn mellom hver del. Kursopplegg og oppgaver vil ta deg steg for steg mot dine salgsmål.

  • Del 1, onsdag 13. oktober kl. 09:00 – 12:00: Vi jobber med målgrupper, salgsargumenter og det unike i ditt produkt/din ide.
  • Del 2 onsdag 20. oktober kl. 09:00 – 12:00: Vi jobber med å sette helt konkrete salgsmål. Hva skal til for at du skal lykkes med dine salgsmål? Hva kan hindre deg? Vi lager salgsplan for kommende uke.
  • Del 3, onsdag 27. oktober kl. 09:00 – 12:00: Hvordan gikk det med salgsplanen? Hva gikk bra? Hva gikk ikke bra? Oppfølging etter kundemøte. Hvordan følge opp potensielle kunder? Hva nå? Vi legger plan for veien videre.

Påmelding 

Påmelding foretas  her

Påmeldingsfrist: 30 september

Gjennomføring

Kurset gjennomføres i lokalene til AskersHus, Drengsrudhagen 6. Med forbehold om at kurset kan kjøres på Zoom hvis omstendighetene tilsier det.

Mellom samlingene får du oppgaver og individuell oppfølging på Zoom i til sammen 2 timer:

En 1/2 time etter del 1 og 2 og en time etter del 3.

Krav til utstyr

PC / Netttilgang / Webkamera / Mikrofon.

Egenandel

Det tilkommer deltagerne en egenandel på 2.000,-

Søkere som er arbeidsledig eller uten inntekt kan få egenandelen nedsatt eller satt til 0. Ta kontakt. 

Kursleder: Trine Sigurdssøn

Trine har bred erfaring fra flere virksomheter og har jobbet innen økonomi, salg og entrepenørskap. Hun har vært lærer for Folkeuniversitetet i Salgsfaget i flere år og har selv videreutdanning i pedagogikk, coaching og veiledning.

Hun sier selv: Flere års arbeidserfaring har gitt meg bred forståelse for mange sider av arbeids- og næringsliv. Som selvstendig næringsdrivende og gründer av «Treningsparter.no», som nå er Norges største nettbutikk for treningsutstyr, gjorde jeg en del feil og en del riktig. Dette har gitt meg verdifull erfaring og kompetanse som jeg benytter i undervisningen.

Del dette arrangementet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google

Kursdetaljer

Påmelding

Logg inn