Temakurs Design Thinking

Målgruppe: Gründere som deltar i programmet til StartUp Viken og Business Lillestrøm

Kurset krever aktiv deltakelse for størst utbytte, og du vil få en introduksjon til verktøy du kan ta i bruk i utvikling av din forretningsidé.

Design Thinking er en brukerrettet tilnærming til innovasjon som bidrar til å forstå brukers behov, gjøre rask prototyping og kreativ idégenerering. Brukerrettet tilnærming baseres på empati og betyr at man må involvere sin bruker i prosessen, for eksempel gjennom intervjuer, observasjoner, tester og medskaping. Kurset setter derfor fokus på Design Thinking som et tankesett og metode, gjennom teoretisk og praktisk tilnærming.

Hvorfor delta?

  • Du vil bli utfordret til å teste ut brukerrettet utvikling gjennom å interagere med andre deltakere og samle inn innsikt
  • Du vil få en introduksjon til nyttige verktøy som foredler løsningen kontinuerlig gjennom brukertesting, justering og forbedring
  • Metoden utfordrer vanetenkning ved at team jobber med en iterativ prosess for å forstå brukere, utfordre antakelser, redefinere problemer og skape innovative løsninger.

Kurssted: Business Lillestrøm, Storgata 7, Lillestrøm

Kurset tilbys i samarbeid med Kjeller Innovasjon. Foredragsholdere: Nils Haga, inkubatorleder, i samarbeid med Isabell Sørensen, forretningsutvikler og Oda Danielsen, forretningsutvikler.

 

Del dette arrangementet

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google

Kursdetaljer

Påmelding

Logg inn